Kako se registrirati?

Kako se registrirati na strucnaknjizara.com?

Kliknite na link za registraciju

Registracija novih korisnika je veoma jednostavna, samo jednim klikom na „Registracija ili Prijava“ koji se nalazi na vrhu internet stranice izradite vaš račun. Kada kliknete na „Registracija ili Prijava“ otvara vam se nova stranica u kojoj vam nudi „Prijava“ ako ste već postojeći korisnik stranice strucnaknjizara.com ili „Registracija“ kako bi postali novi korisnik. Vi odabirete opciju „Registracija“.

Upišite vaše podatke

Kod registracije upisujete važeću email adresu u polje te potvrđujete klikom u kvadratić da niste robot i ako želite primati najnovije vijesti i akcije koje ćemo imati prijavljujete se na newsletter klikom u kvadratić pored „Newsletter prijava“. Nakon toga klikom na „Registracija“ kreirate svoj račun. 
NAPOMENA: lozinka će biti poslana na vašu adresu pošte. 
Automatski vam se otvara stranica Moj račun u kojoj možete upravljati sa vašim adresama dostave, detaljima računa (mijenjati naziv, postaviti vašu lozinku itd.).

Ažuriranje vaših podataka

Ako bi htjeli postaviti novu lozinku kako nebi pamtili automatski generiranu lozinku koja vam je poslana kliknite na „Detalji računa“ koji se nalazi na lijevoj strani unutar stranice „Moj račun“.

Otvoriti će vam se polja za upisivanje podataka koje slobodno možete mijenjati i dio „Promijeni Zaporku“ u kojoj trebate skopirati zaporku koju ste dobili na mail u polje gdje piše „Trenutna zaporka“. Nadalje, u polje „Nova zaporka“ upisujete novu željenu zaporku i potvrđujete željenu zaporku u polje „Potvrdite novu zaporku“. Na kraju kliknite na „Spremi promjene“ kako bi sačuvali sve promjene koje ste upisali.

Želite postati dio našeg tima?

Registrirajte se klikom na link i izradite vaš račun kod nas. Ukoliko imate bilo kakvih problema slobodno nas kontaktirajte.