ATLAS OKULOPLASTIČNE KIRURGIJE – Jelena Juri Mandić

  • Autor: Jelena Juri Mandić
  • Godina izdanja: 2022.
  • Broj stranica: 86
  • Jezik: hrvatski

Opis

Knjiga je koncipirana ujednačeno. Sadržava 8 poglavlja, 27 potpoglavlja, 322 slikovna prikaza, tablice i algoritme s opisima najčešćih patoloških stanja periokularnog područja, kao i načina njihova kirurškog liječenja.

Započinje naputcima za pravilnu anamnezu i osnovni klinički pregled, nakon čega slijede specijalizirana poglavlja s mnoštvom ilustracija i preporučenim štivom, koji nude slikovne i tekstualne opise najčešćih kirurških zahvata šireg periokularnog područja. Kao poseban dodatak svakom poglavlju, važne su činjenice, praktični savjeti i smjernice izdvojeni iz glavnog teksta i uokvireni su uz napomenu “Važno”, kako bi bili uočljiviji.

U poglavljima ćemo pokazati najčešće involutivne promjene periokularnog područja koje utječu na normalnu funkciju oka. Također prikazat ćemo i najčešće promjene položaja i funkcije gornjih i donjih vjeđa koje nisu posljedica involutivnih promjena, već su odraz lokalizirane ili sistemne bolesti ili traume koje utječu na izgled i funkciju periokularnog područja.

Uz bogate ilustracije ponudit ćemo i pregled najčešćih kirurških zahvata koji se primjenjuju u korekciji svih navedenih stanja.

ATLAS OKULOPLASTIČNE KIRURGIJE – Jelena Juri Mandić

24,95  (187,99 kn)

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK

MOLIMO ODABERITE DRŽAVU U KOJOJ VRŠITE NARUDŽBU: