Tehničko crtanje sa nacrtnom geometrijom i kompjuterskom grafikom kroz Auto Cad – Slaviša Ivanović

uredništvo: prof. Slaviša Ivanović dipl.maš.ing.
broj stranica: 368
godina izdanja: 2023.
vrsta uveza: meki uvez
jezik: srpski, latinica
ISBN: 978-86-6048-050-9

Opis

Tehničko crtanje sa nacrtnom geometrijom i kompjuterskom grafikom kroz Auto Cad – Slaviša Ivanović

PREDGOVOR

Priručnik je nastao kao težnja autora da napiše knjigu koja će pomoći prvenstveno učenicima i studentima da savladaju nastavni plan i program a i drugim korisnicima će biti od velike pomoći pri upotrebi tehničkog crtanja sa
nacrtnom geometrijom i kompjuterskom grafikom.

Ovaj priručnik je namenjen učenicima prvog razreda, za razne obrazovne profile: u mašinskoj, elektro, građevinskoj, arhitektonskoj, saobraćajnoj i drvoprerađivačkoj struci u srednjim stručnim, kao i visokim strukovnim školama, akademijama i fakultetima u cilju sticanja znanja,veština i navika neophodnih za obavljanje složenih i konkretnih zadataka u proizvodnji.

Priručnik je koncipiran tako da su u prvom delu data teorijska objašnjenja i demonstracije neophodne za razumevanje tehničkog crtanje sa nacrtnom geometrijom.

U drugom delu je data zbirka rešenih zadataka u programu Auto Cad, u cilju lakšeg rešavanja konkretnih problema u praksi.

Da bi ova knjiga našla mesto u srednjim tehničkim, visokim strukovnim školama, akademijama, fakultetima i u proizvodnji, zahvaljujem se recenzentu Ivanović Grozdi diplomiranom mašinskom inženjeru, profesoru mašinstva u penziji iz Aranđelovca, koja je proverila teoretski deo i zbirku rešenih zadataka.[ 2015]

Izrazitu zahvalnost izražavam profesoru doktoru Zoranu Milojeviću iz Kragujevca na iskrenim sugestijama i savetima da bi ovaj rukopis ugledao svetlost dana.
Posebno sam zahvalan svojim ćerkama Ivanović Tijani, studentu četvrte godine Pedagoškog fakulteta u Užicu i master saobraćajnom inženjeru telekomunikacija i mreža u Beogradu, na izvršenoj lekturi i korekturi teksta.

Za pisanje priručnika je korišćena stručna, savremena i egzaktna literatura u
pisanom obliku i digitalnoj formi, koja je u priručniku sistematski navedena!

Aranđelovac, 2019.

Prof. Slaviša Ivanović, dipl.maš.ing.

Tehničko crtanje sa nacrtnom geometrijom i kompjuterskom grafikom kroz Auto Cad – Slaviša Ivanović

58,00  (437,00 kn)

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK

MOLIMO ODABERITE DRŽAVU U KOJOJ VRŠITE NARUDŽBU: